Skip to Content

Hvorfor bruge SkiErg?

Styrke og udholdenhed:
En Concept2 SkiErg skimaskine hjælper dig med at opbygge styrke og udholdenhed ved at træne hele kroppen i en effektiv, rytmisk bevægelse. Skiløb er en low-impact, højt kalorie-forbrændende idræt, der egner sig til alle aldre. Brugeren har fuld kontrol over modstanden: jo hårdere træk, des hurtigere drejer svinghjul og skaber større modstand.

Målbare resultater
SkiErg giver øjeblikkelig feedback på hver træk, samt akkumulerer dine træningsdata ved afslutning af din træning. Elektroniske Performance Monitor selv kalibrerer, og sikrer at dine resultater er korrekte og giver mulighed for at sammenligne hvert træk, hvert interval og hver træning. Sammenlign dig selv mod andre skiløbere i hele verden.

For Skiløbere: en sikker og effektiv trænings maskine
SkiErg hjælper dig med at opbygge styrke og udholdenhed gennem stavbevægelse, der er en integreret del af teknikken til nordisk skiløb. SkiErg kan indstilles i modstand svarende til den, der findes på sne, men med bekvemmelig og sikker indendørs træning.
Komfort og sikkerhed
Praktiske træning på SkiErg er svær at slå, især når rollerskiing ikke er muligt. Uanset vejr er SkiErg altid til rådighed. Mere sikkert end træning i trafikken, og gør det nemt at udføre stavtræning indendørs. SkiErg kan monteres på væg eller fritstående i stativ.

Perfekt til handicap idrætsudøvere og for genoptræning.
SkiErg er nem at bruge for udøvere med benskader: kan bruges siddende eller knælende, for at reducere vægten på benene, imens der kan trænes ved normal intensitet og varighed ved hjælp af kun overkroppen. Fantastisk træning for alle! Se også - i C2shop.dk - Concept 2 romaskine